Del på: Stumbleupon

Mindre en to dager igjen til sesong 5

Store spoilere under!

Det er flere karakterer fra bøkene som er fjernet allerede, men di fleste er navn vi klarer oss uten. Derimot er det flere som kan dukke opp i år eller neste år som vi håper sterkt at ikke blir fjernet. Det er mulig at flere blir kombinert med andre karakterer.

11. Wyman Manderly
Beskrevet som for feit til å ri hest, og sett på av di rundt i kongerike som feit og dum. Dette er faktisk bare en løgn. Han er egentlig inteligent, kalkulerende og veldig lojal mot familien Stark (ja det finst faktisk sånne karakterer i bøkene).

10. "Darkstar" Gerold Dayne
En av di mer shady figurene i serien og det sier litt. Beskrevet som en av di vakreste i kongerike, noe som ville gjort det vanskelig å finne rett skuespiller, han dukker ikke opp veldig mye i bøkene, men rollen hans er viktig selv om den er liten. En av di ondere i bokserien.

9. Aeron Greyjoy "The Damphair"
Den første av flere Greyjoyer på denne listen. Er Theons religiøse og små gale onkel. Har et negativt forhold til sin ene bror, som vi skal komme tilbake til senere.

8. Jon Connington
Denne avhenger egentlig veldig mye av en annen figur. Connington er en figur som mesteparten av Westeros tror er død, men det stemmer åpenbart ikke. Han er ansatt av Varys for å hjelpe han og plassere en perfekt monark på tronen. Flere fans ønsker Kevin McKidd i denne rollen. Bruker navnet Griff. Di som kun har sett serien vil nok ikke vite hvem han er.

7. Arianne Martell
Doran Martells datter og arving. Har en stor og viktig rolle i den fjerde boken. Hennes yngre bror blir beskrevet som Dorans arving på karakter listen, så de kan se ut som hennes rolle blir tatt av Oberyns døtre.

6. Quentyn Martell
Dorans eldste sønn som reiser for å fri til Daenerys og foreslå allianse mellom henne og Dorne. Går under navnet Egg først og kan hende han dukker opp som en overraskelse. Et kort glimt i traileren kan antyde at hans største del fra boken vil skje i sesong 5 om han er med eller ikke.

5. Lady Stoneheart
Det ble mye sinne forrige sesong når denne karakteren ikke dukket opp, men det er fortsatt håp. Stoneheart er den oppstandne Catelyn Stark, men selv om hun ser ut som Catelyn har hun en mye mørkere personlighet.

4. Howland Reed
Denne figuren har faktisk ikke dukket opp i bokserien enda, men GRRM har bekreftet at han vil. Etter Ned Stark ble henrettet er han den eneste personen som vet svaret på hvem Jon Snows foreldre egentlig er. Howland er Meera og Jojens far. Det finst flere populære teorier rundt denne karakteren som jeg ikke trenger å nevne her, men om den ene stemmer så har han allerede blitt avslørt.

3. Victarion Greyjoy
Nå begynner vi og komme på karakterer som vil skuffet fansen om di ikke dukker opp. Enda en onkel av Theon, han er leder av sjøflåten til the Ironborn og en farlig kriger med en svær krigsøks, som seiler i rustning fordi han ikke er redd for å drukne. Blir sendt av kongen av Iron Islands, han skal snart nevnes, for å stifte en allianse med Daenerys og bruke en gammelt magisk horn for å ta kontroll over dragene hennes. Iron Islands har blitt vist som svake og har ikke blitt framstilt veldig positivt i serien, men det kan Victarion og den neste på listen gjøre noe med.

2. Euron Greyjoy
Den nest eldste Greyjoy broren, Theons onkel og og kongen over Jernøyene. Er hatet av sine brødre og har borte fra kontinentet i flere år. En karakter flere fans har som favoritt. Kanskje den mest utspekulerte mannen i det fiksjonelle verdenen og det sier litt. Har et mannskap av slaver uten tunger, som han fjernet.

Siste advarsel mot spoilere

 

 

 

1. Aegon Targaeryen
Aegon eller F(ake)Aegon som noen fans kaller han. Er sønnen av Daenerys døde bror Rhaegar(ikke drittsekken fra sesong 1) som Varys visstnok rettet fra døden og sendte han til Essos for å lære han opp til å bli den perfekte konge. Går under navnet Young Griff når han blir introdusert. Hans identitet blir etterhvert løst av Tyrion.Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 11. April 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.