Artikkel / Film & TV

25. januar 2016
Av: hufsa

Vi tar en titt på årets filmer

Filmtips 2016

Artikkel / Film & TV

25. januar 2016

2016 har mange store filmer å se fram til. Vi har plukket frem noen vi ser mest frem til. Ser ut til å bli nok et godt år for filmbransjen.

15. Assassins Creed
Regissøren har fått god kritikk for sine filmer, og filmer stiller med sterke navn, inkludert Michael Fassbender som stort sett alltid leverer. Kan fort bli en av de første spillbaserte filmen som faktisk er bra. Den første av flere spill filmer på listen.

Ingen trailer er releaset enda, men vi har fått et bilde i det minste (link)

14. Ratchet and Clank
Enda en spillbasert film, basert på den populære spillserien fra Insomniac, hvor vi følger romheltene Ratchet og Clank som reiser rundt i en galakse langt borte og kjemper for galaksens frihet. Filmen er basert på et spill. Og det blir lagd et spill av filmen som er lagd av spillet. Spillception.


13. Deadpool
Ryan Reynolds skal prøve å gjøre opp for den forrige gangen han spilte Deadpool. Filmen vil bli en "Rated R" action komedie, som jeg spår enten blir genial eller komplett tull. 


12. Ice Age: Collision Course
Den femte filmen i den populære serien, inkluderer Simon Pegg, Nick Offerman og Neil DeGrasse Tyson på rollelisten. Disse filmene pleier å levere god komedie, og det er ingen grunn til å mistenke at denne skal skuffe. 


11. Warcraft
Nok en spillbasert film, basert på det populære MMO-spillet World of Warcraft. Det ser ut til å bli interessant, men frykter at det blir litt fo mye Hollywood i bildet. Dette blir en kjempesuksess eller en tilsvarende flopp.


10. Doctor Strange
Hollywood blir aldri lei av superheltfilmer, og etter å ha melket både Batman, Superman og X-Men, vender de nå nesen mot de ikke fullt så kjente heltene. Denne gangen er det Doctor Stange som skal på lerretet med selveste Benedict Cumberbatch i hovdrollen.


9. Kung Fu Panda 3
Første filmen ble en knallsuksess, den andre var so-so. Jack Black vender tilbake som stemmen til Po i den tredje Kung Fu Panda. Po's far dukker opp, og sammen drar de til et hemmelig panda-paradis, hvor de møter mange nye fjes. Når skurken "Kai" dukker opp og stopper alle kung fu-mestrene en etter en, er det opp til Po å trene opp en gjeng inkompetente kløner for å stoppe Kai.


8. The Angry Birds Movie
Nuvel. En film basert på et spill, rettere sagt et mobilspill. Angry birds tok verden med storm frem til Candy Crush gjorde sitt inntog på de fleste smarttelefoner. Hvordan de kan lage en god film av dette er ikke greit å si, men det skal absolutt sjekkes ut. Det er mulig filmen kommer noen år for sent, men sannsynligvis vil unger verden over 


7. Finding Dory 
Oppfølgeren til Pixar klassikeren Finding Nemo. Filmen er regisert av Pixar veteran Andrew Stanton og handler om Dory som plutselig begynner å huske fortiden sin. Eugene Levy, Idris Elba, Al Brooks og Ty Burrell bidrar med stemmer til nye karakterer. Pixar bommer ytterst sjelden og når de gjør det så er de fortsatt veldig gode. 


6. Suicide Squad
Comic book film  med fokus på skurker istedenfor helter. Meget interesant konsept og regissør David Ayer har hatt god suksess til nå. Fan favoritt Harley Quinn får blir endelig filmatisert og Margot Robbie kan virke som ett godt valg.  


5. X-Men: Apocalypse
Som nevnt, Hollywood elsker superhelter! Her er det fare for mer melking av franchise, men traileren ser absolutt interessant ut. Plottet er veldig standard, skurk dukker opp, og heltene må redde dagen.


4. Hail, Caesar
Coen brødrene. That is all.


3. Rogue One: A Star Wars Story
Den første offisielle Star Wars spin offen. Stiller med mye sterke skuespillere. Det blir interesant å se en ny vri på Star Wars universe, som ikke handler om Sith mot Jedi. Med tanke på kvaliteten til Force Awakens lover det bra. 


2. Captain America: Civil War
Dette ser egentlig mer ut som Avengers 2,5. Spider-Man, Black Panther og til og med Thunderbolt Ross fra Incredible Hulk dukker opp. 


 

1. Batman v Superman: Dawn Of Justice
Batman, Superman og Wonder Woman i samme film. 'Nuff said.


 


Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

Hvordan se Premier League gratis
Artikkel / Teknologi

Hvordan se Premier League gratis

Og være fotball fan kan være dyrt. Et abonement på TV2 Sumo (som eier rettighetene her i Norge) koster 399,- i måneden. Da får du heller ikke velge hvilke kamper du har l…

Graffiti lek med myndighetene
Artikkel / Galskap

Graffiti lek med myndighetene

Her er en ganske artig bildeserie fra en graffiti artist som bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment med myndighetene i London. Jeg syklet forbi denne bygningen hver dag til jobb i &…

Menn på juleshopping
Artikkel / Galskap

Menn på juleshopping

Julestria er nesten over, de fleste gavene burde være handlet inn, og det er på tide å endelig slappe av. Menn rundt om i verden blir ofte dratt med inn i kjøpesenter av sine …

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?
Artikkel / Galskap

Klassiker: En innsjø på en øy i en innsjø?

Som mindre skolegutt var det alltid av stor interesse å finne ut av hvilket fjell som er høyest, elv som er lengst, kvinne som er fetest eller innsjø eller øy som er st&osla…