Del på: Stumbleupon

Ikke alle gode filmer og serier startet som genistreker

Ikke alle gode filmer og serier startet som genistreker. Noen kjente var veldig nær og være veldig forskjellige.

1. Matthew Broderick og John Cusack takket nei til Walter White
En av 2000-tallets største serien kunne sitt veldig forskjellig ut. Sony og AMC var først i tvil om å gi rollen til Cranston, fordi han hadde gjort mye komiske roller før. Heldigvis takket Cusack og Broderick nei og historien hadde en lykkelig slutt.  

2. Will Smith takket nei til hovedrollene i Django Unchained og The Matrix
Jeg trenger vel ikke å si stort om dette egentlig. Smith takket nei til Django, fordi han følte han ikke var hovedkarakteren, og valgte heller å spille i After Earth. Han angrer nok på disse valgene.

3. Big Bang Theorys originale pilot
Det var ingen Raj, Penny eller Howard i den originale piloten. Sheldon og Leonard var med, men hadde en kvinnelig forsker venn istedenfor Howard og Raj. Det var også en variasjon av det som senere ble til Penny, Katie. Denne karakteren ble ikke ta bra imot, og skrevet om og di byttet skuespillerine.

4. Jesse Pinkman skulle egentlig dø i sesong 1
Planen var at Jesse skulle dø og skyldfølelsen ville følge Walt gjennom resten av serien. Derimot likte Vince Gilligan Aaron Pauls prestasjon så mye at han ombestemte seg og lot han leve.
 

5. Superman var nesten James Bond
Henry Cavill som nå er kjent som Superman, var i følge regissøtrMartin Campbell, den eneste andre kandidaten enn Daniel Craig. Dessverre for Cavill var han for ung, 22 år, og Craig fikk rollen. Cavill fikk jo senere lov å bli Clark Kent så han har nok kommt over tapet.

6. O.J. Simpson var nesten det Terminator
Grunnen til at han ikke fikk rollen? James Cameron mente at han ikke klarte å se O.J som en morder........ Heh.

7. Ben Linus skulle ikke være viktig
En av Losts aller beste karakterer skulle egentlig bare være med i 3 episoder, men produsentene likte han så mye at han fikk mye større rolle. Dette førte til en av tv historiens beste skurker.

8. Adam Sandler var nesten en bastard
Og med bastard mener jeg ikke født utenfor ekteskap, men en nazi jeger i Tarantinos geniale krigsfilm. Sandler valgte å fokusere på sin egen film Funny People, eg enormt bra valg for Sandler sin del(les med sterk sarkastisk tone).
 

9. John Travolta takket nei til Forrest Gump
Veldig negativt for han, veldig veldig positivt for alle andre, og spesielt Tom Hanks.

10. Batman Forever skulle være mørkere
Filmen skulle ikke bare vøre mørkere en de tden ble, men den skulle også være nærmere tre timer lang. Schumacher ønsket også å gjøre et forsøk på Frank Miller klassikeren Year One, men studioet ville ha en oppfølger. Da var vel kanskje like greitt at studioet ødela denne og den neste Batman filmen, fordi uten di hadde nok aldri Chris Nolan fått muligheten til å lage sine mesterverk.Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 18. March 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.