Del på: Stumbleupon

Oscars, Oscars, who will win?

Academy Awards! Spådommer! Lets go! Jeg vil ikke ta alle kategorier. Make up og lignende.

Best actress: Kveldens enkleste kategori. Brie Larson har stort sett vunnet alt for sine sterke rolle i Room, og jeg ser ingen grunn til at den rekken skal slutte. Vinner: Brie Larson 95%.

Best supporting actor: Den kategorien er mer åpen. Både Mark Rylance og Sylvester Stallone har hentet statuer fra store  prisutdelinger. Mark Rylance er blitt knapp favoritt etter BAFTA seieren. Idris Elba som ikke er nominert, men burde, hentet hjem Screen Actors Guild Awarden og holdt liv i spenningen. Personlig syns jeg de andre tre Hardy, Ruffalo og Bale alle fortjener å vinne den. Vinner: Mark Rylance 40%

Best Foreign Language Film: Son of Saul fra Ungarn vinner. Jeg har ikke fått sett den, men vasert på anmeldelser og at den vinner stort sett alt, så sats  pengene på den. Vinner: Son Of Saul 80%.

Best Animated Feature Film: Her blir det nok Inside Out. Pixar har dominert denne kategori, og Inside Out har vært favoritt siden den kom ut. Vinner: Inside Out 90%.
 

Best Cinematography: Seier til Mad Max eller Roger Deakins hadde vært stort, men jeg holder en knapp på at Emmanuel Lubezki vinner for tredje år på rad. Vinner: Emmanuel Lubezki 40%.
 

Best Visual Effects: Mad Max eller Star Wars. Begge blander praktiske effekter med CGI veldig bra. Vanseklig å si hvem som vinner. Vinner: Force Awakens 30%.
 

Best Actor: Det snakkes mye om at dette skal bli Leos år. Har vunnet det som er å vinne til nå, og jeg tror det fortsetter. Eddie Redmayne var tidlig kandidat, men snakkes lite om nå. Jeg tror outsideren i kategorien evt blir Bryan Cranston. Vinner: Leo DiCaprio 85%.
 

Best Supporting Actress: Winslet og Vikander har delt flere priser og det blir nok en av dem. Jeg setter en liten knapp på Vikander. Vinner: Alicia Vikander 50%.
 

Best Original Score: Ennio Morricone har vunnet alt for Hateful Eight då det fortsetter nok. Vinner: Ennio Morricone 85%.

Best Original Screenplay: Kun to av disse er best picture nominert. Jeg har lyst å se Ex Machina eller Inside Out vinne, men tro på Spotlight. Vinner: Spotlight 30%

Best Adapted Screenplay: Selv om jeg likte både Martian og Room, håper og tror jeg på The Big Short. Vinner: Big Short 60%.
 

Best Original Song: Det sies at Lady Gaga er favoritt. Har ikke stort å si egentlig het. Vinner: Lady Gaga 30%.    
 

Best Director: Blir det Innaritu igjen eller George Miller? Personlig tror jeg at Innaritu får den, jeg syns også han fortjener den, men synes at en George Miller seier hadde vært et landemerke for action filmer. Vinner: Innaritu 50%.
 

Best Picture: Flere åpenbare Oscar filmer her og flere mulige kandidater. Jeg tror Big Short og Spotlight får dele stemmer og at det fører til en seier til The Revenant. Fury Road seier hadde vært stort, men jeg tror ikke det skjer. Jeg har sett 7 av 8 filmer her og syns at 6 av de er verdige vinnere egentlig. Sterkt år. Vinner: The Revenant 65%.Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 27. February 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.