Del på: Stumbleupon

Mine forslag til alternative filmer å se i år

Vis du ikke har lyst å se Furious 7, Avengers, Star Wars eller andre mer åpenbare filmer i 2015 så vær ikke redd. Andreas har svaret. Rekkefølgen på filmene er ikke 100% offisiell. Her er Anders sin liste og her er Christian sin.

10. Ant-Man

En film som di fleste allerede har avskrevet, men som jeg har troen på. Marvel er kjent for å bruke mye komedie i filmene sine, og er det noe hovedrolle innehaver Paul Rudd kan er det komedie. Kevin Feige er en vis man som ikke ville valgt Rudd uten grunn. Ant-Man er fortsatt en populær figur blant fansen og i denne filmen dukker ikke bare enn, men to versjoner av figuren opp. Ant-Mans spesielle evner vil uten tvil være underholdende på film.

9. The Good Dinosaur

Selv om Inside out ser ut som Pixar Oscar kandidat er så er det verdt å nevne at Pixar har 2 filmer i 2015. Filmen foregår i en verden hvor meteoren som utryddet dinosaurene bommet. Den handler om dinosauren Arlo som i et forsøk på å skape fred starter et unikt vennskap med menneske guten Spot. Stemmer blir gitt av blant andre John Lithgow, Neil Patrick Harris og Bill Hader, som var veldig morsom i Cloudy With a chance of Meatballs.

8. When Marnie was there

Kanskje Studio Ghibli siste film. Filmen har knapt blitt sent på kino utenfor Japan og er egentli fra 2014, men blir sluppet på DVD og Bluray i Mars 2015. Filmen handler om en jente som må flytte ut på landet av helsemessige årsaker. Flere, inkludert meg selv, vil påsta at Studio Ghibli er di eneste som kan konkurere med Pixar på kvalitets animasjon.

7. The Martian

Ridley Scott og science fictioner vel egentlig alt du trenger å vite. Om det ikke er nok er blant annet Matt Damon, Jessica Chastain, Sean Bean, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, Aksel Hennie og Sebastian Stan på listen over skuespillere i filmen. Filmen handler om en astronaut strandet på en annen planet og venter på å bli reddet. Manus av Drew Goddard er også et stort pluss.

6. Victor Frankenstein

Ikke alle skrekk filmen er generisk masseprodusert tortur porno. Filmen forteller den klassiske historien fra assistenten Igor, spilt av Daniel Radcliffe, sitt synspunkt. Andrew Scott og Mark Gatiss, begge kjent fra Sherlock er med, men viktigst av alle er James McAvoy som Victor Frankestein.

5. Pixels

Når romvesen misforstår klassiske arcade spill som krigserklæring, angriper di jorden ved å bruke taktikker fra spill. Med rolle innehavere Kevin James, Josh Gad, Peter Dinklage og Adam Sandler, bør enn ikke forvente en stor film, men en helt grei og underholdende sci fi komedie.

4. The Revenant

Alejandro Inaritu har god erfaring med å lage kvalitet og med Leo DiCaprio og Tom Hardy ombord kan det se ut som nok en Oscar kandidat fra Meksikaneren. Filmen er en western thriller om en mann som blir angrepet av en bjørn og ranet og forlat av sine kompanjonger. Derimot så overlever han og har tenkt å ta hevn. Park-Chan Wook var på et tidspunkt innvolvert og det antyder kvalitet. Kristoffer Joner er også med.

3. Chappie

Neil Blomkamp er kjent for å ha regisert 2000-tallets beste sci fi film District 9 og den undervurderte Elysium. Filmen handler om AI roboten Chappie (Sharlto Copley), laget av Deon (Dev Patel), som må slåss mot di som prøver å ødelegge han. Hugh Jackman spiller skurk i filmen og Sigourney Weaver er også med i filmen. Hans Zimmer har laget musikk til filmen.

2. Ted 2

Komedie oppfølgere går jo ikke alltid bra og Seth MacFarlanes humor og stil kan jo lett bli for mye for noen. Filmens handling fokuserer på Ted og hans nye kone Tami-Lynns ønske om å bli foreldre, men først må Ted bevise i retten at han er en person. Selv om filmen har en merkbar mangel på Mila Kunis, så gjør MacFarlane opp for det med å gi oss Dennis Haysbert, Liam Neeson og Morgan Freeman. Jeg gjentar, Morgan Freeman.

1. London Has Fallen

En oppfølger flere vil kalle unødvendig. Den første filmen handlet om Mike Banning (Gerard Butler) som måtte stanse Nord Koreanske terrorister som hadde tatt over det hvite hus. Den var veldig undervurdert og 2013 beste Die Hard film. denne gangen må Mike stanse et forsøk på å drepe flere verdens ledere i som tittelen antyder London. Gerard Butler, Aaron Eckhart og Morgan Freeman er alle tre med i denne også.

 Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 30. January 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.