Anmeldelse / Spill

14. desember 2015
Av: andreas b

The numbers Mason!

7.5/10

The Good:
 • Specialists
 • Balansert
 • Bevegelse system
 • Grafikk
 • Forbedrer mye
The Bad:
 • Komplisert historie
 • Maps
 • Server problem

Call Of Duty: Black Ops 3

Anmeldelse / Spill

14. desember 2015

Call Of Duty Black Ops 3 har vært ute i litt over en måned nå. I denne artikkelen skal jeg presentere det positive og det negative med spillet. Jeg er klar over at veldig mangen av de som leser vil bare si at Call Of Duty suger uten å grunngi noe, men jeg vil gi stort sett seriøse grunnlag.

BRA

Specialists: Du velger mellom 9 forkjellige soldater med 2 evner hver. En er et våpen og den andre er en strategisk evne. Du kan kun bruke en i en match. Når jeg begynte spillet forventet jeg å hate disse. De virket som ikke noen mer enn en gratis killstreak, men jeg tok feil. De er relativt bra balansert. Alle 9 har styrker og svakheter som gjør at de kan være veldig bra når de er brukt rett, men ikke er "overpowered".

Bevegelse systemet: Exo suits ble introdusert på Advanced Warfare. Personlig var jeg ikke en fan. Jeg spilte ikke AW veldig mye, men synest de var mer irriterende enn gode. Heldigvis har Treyarch forbedret hele systemet. Folk elsker jo å klage på COD serien for å aldri prøve noe nytt, men disse to første punktene viser at de prøver.

Zombies: Jeg har ikke spilt veldig mye Zombie, men jeg vet at det allltid er noe av det mest populære med Black Ops serien. Nytt XP leveling system er introdusert. Og veldig viktig så får vi servert karakterer spilt av Ron Perlman, Nolan North, Neal McDonough og Jeff "The" Goldblum.

Balanse: Overraskende nok er både våpen og scorestreaks ganske bra balansert. Vanligvis er jo det konstant klaging på at alt er overpowered og kun sutring, men det er det mindre av nå. Jeg ser sjelden at ett våpen, en scorestreak eller en specialist dominerer. Til og med UAV krever litt mer score enn før. Og det betyr at du slipper å høre:  "UAV Inbound" hvert tredje sekund. Selvfølgelig kan det alltids forandres. COD spill er jo kjent for altfor mye buffing og nerfing.

Historien: Ganske enkelt lengre historien hvor du har mer valg over våpen, og en ny mellom mission safehouse.
Grafikk: For et AAA spill i 2015 bør man kunne forvente bra grafikk og CODBO3 leverer. Ansiktene i campaign ser helt ut som skuespillerene som gir stemmer. Treyarch utnytter de nye konsollene godt.

DÅRLIG

Historien: Selv om gameplayen på historien er bra, så er historien unødvendig kompleks. Jeg ble fort hektet av og valgte å hoppe over cutscenes, fordi de bare ble forvirende. Dette er heller ingen fortsettelse på tidligere historier. Det foregår i samme verden, men ingen Reznov, Mason eller Woods er med her.
 

Multiplayer maps: Jeg har to problemer med her. Det første er kvaliteten. Noen er gode, mens andre blir  simple og du vil ende opp å dø med en gang du spawner om igjen og om igjen. Den andre problemet er velgingen av baner. På grunn av mangel på rotasjon som ved forgjengeren ender du ofte opp med å spille samme bane 6-7 ganger på rad eller verre. Etter mange timer online har jeg spilt noen maps kun 2-3 ganger. Og det blir for dumt.  

Spawns: Som nevnt ovenfor, spawning er veldig dårlig på mange maps.

Shotguns: Okei. Ikke alle våpen er bra balansert. Shotgun klassen, som alltid har vært en favoritt hos meg er relativt ustabil. Dette er mer et personlig irritasjonsmoment for meg som det fleste ikke vil bry seg om.
 

Server problem: Jeg har sluppet unna dette stort sett, men mangen andre over verden har hatt en del problem med å komme online. Når jeg er inne på online, har jeg en klage til. Dersom du spiller campaign mens du står på online, kan du ikke fortsette dersom nettet ryker. Du må derfor begynne på ny dersom du ønsker å spille lokalt.

Konklusjon: Black Ops 3 er et spill hvor det positive er mye sterkere enn det negative. Mange vil automatisk hate det, fordi det er det nyeste COD spillet. Selv om spillet ikke matcher serien beste spill MW2 og BO2 så har Treyarch levert et FPS de kan være fornøyd med. I motsetning til andre store AAA shootere, som ikke blir nevnt med navn *Battlefront*, så får du innhold for pengene dine.

 

7.5/10

The Good:
 • Specialists
 • Balansert
 • Bevegelse system
 • Grafikk
 • Forbedrer mye
The Bad:
 • Komplisert historie
 • Maps
 • Server problem


Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.


Våre favoritter

El Cuero – «Souls Under Red Light»
Artikkel / Musikk

El Cuero – «Souls Under Red Light»

Anmeldt av Christian Bjørgen og Peter Marius Olsen For de som ikke kjenner til El Cuero så er det altså et band fra Kristiansund, bestående av brødrene Brynjar og H&ari…

Super Mario Odyssey
Artikkel / Spill

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey. Det siste spillet i Mario serien har nå vært tilgjengelig i litt over 4 måneder. Jeg anmeldte det ikke, fordi jeg ønsket å ta meg god tid med spille…

Konsertanmeldelse: Imagine Dragons med Smoke + Mirrors, Globen
Artikkel / Musikk

Konsertanmeldelse: Imagine Dragons med Smoke + Mirrors, Globen

Uttrykket «rakettkarriere» er misbrukt og avdanket. Så altfor ofte hører vi om middelmådige artister med en bra låt bli hyllet med verdensherredømme, en rak…

Marshall Action Bluetooth Høyttaler
Artikkel / Produkter

Marshall Action Bluetooth Høyttaler

Jeg kjøpte meg en Marshall Action Bluetooth høyttaler for noen uker siden. Jeg har hatt et par andre bluetooth høyttalere for mobiler, laptopper osv tidliggere, men denne gangen t…