Del på: Stumbleupon

Potensiell ny Disney klassiker?

Disney nyeste film Zootopia er en stor suksess på kino, og er en veldig bra film også. Den er godt skrevet med morsomme og interesante karakterer. Alle stemmegivere, spesielt Jason Bateman, gjør en veldig god jobb med sine karakterer. Karakterene er varierte, godt skrevet og underholdende. Hovedkarakterene Judy og Nick funker godt som en duo, og har begge sterke stemmegivere.

Filmen er en animert buddy cop film, som har en god historie som er bra skrevet. Filmen har ett tema som handler om fordommer og stereotypier, og klarer å gjøre det veldig bra. Det blir aldri for mye, fordommer er dårlig snakk, og det gjør at filmen virker. Filmen leverer også god komedie. Jeg lo flere ganger. Filmen har også mye referanser og easter eggs for de som setter pris på sånt. Filmen får også ett stort pluss for at den ikke føles for barnslig. Veldig ofte pleier animerte studio som ikke er Pixar å rette filmer for mye mot de minste, men denne kan settes pris på av alle aldre.

Zootopia er en ny animert home run fra Disney. Den leverer på alt en animert film skal levere på. Den er morsom, har gode stemmegivere og er godt skrevet. Tviler på at den blir like stor i ettertid som Frozen ble, men kan fort bli en ny Disney klassiker.

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Gode stemmer, spesielt Bateman
  • Godt skrevet film
  • Morsom

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 23. May 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.