Del på: Stumbleupon

Apes!

War for the Planet of the Apes er den nyeste filmen i serien, og er regisert av Matt Reeves. Den fortsetter historien om Apen Caesar(Andy Serkis), og handler om en konfrontasjon mellom en militær gruppe og Caesar.

War er den niende filmen i serien, og med unntak av det menneskerettighets bruddet av en film som Burton lagde, så liker jeg alle. War for the Planet of the Apes er en emosjonell og sterk historie, med gode action sekvenser som er regisert med klasse av Matt Reeves. Serkis bærer historien med nok en fantastisk prestasjon som Caesar. CGI Motion Capture er bedre en noen gang, og kvaliteten på apene er topp. Effektene er selvfølgelig også gode på andre område. Woody Harrelson er også meget meget solid i sin rolle som "The Colonel". Han er en god filmskurk på mange måter. Det viktigste er at du forstår han synspunkt. Han gjør ikke bare umoralske ting for å gjøre det, men har en hensikt. Jeg likte også Steve Zahn som "Bad Ape". Når han dukket opp trodde at jeg ville mislike han, men jeg fant han ganske god. Jeg likte også filmens musikk.

War for the Planet of the Apes er en science fiction film av høy kvalitet. Den har topp regi, story og skuespill. Den er en ypperlig konklusjon på trilogien, og dersom det er den siste i serien er det en solid avslutning. 

 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Lord Andy Serkis
  • Reeves regi
  • Harrelson og Zahn
  • Topp historie

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 4. August 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.