Del på: Stumbleupon

Oppfølgeren "ALLE" ville ha

Personlig har jeg aldri vært spesielt imponert av Transporter. Jeg følte de var middelmådige filmer som aldri ble spesielt minneverdige. Refueled klarer heller aldri å nå enorme høyder som.

Filmen har en viss underholdningsevne. Det er selvfølgelig action det gjelder. Det er ingen The Raid-ish fantastiske sekvenser med rå, fantastisk vold, men filmen har flere underholdende sekvenser. Noen av disse er riktig nok filmet litt irriterende, med mye kutting og merkelige regi valg. Ed Skrein som har tatt over hovedrollen er helt midt på treet. Frank Martin har aldri vært en spesielt karismatisk eller interesant karakter så han får ikke stort å jobbe med. Den beste skuespilleren i filmen var Ray Stephenson. Han får heller ikke stort å jobbe med, men er god i det han får. 

Det som gjør at denne filmen ble så middelmådig er historien. Jeg skal ikke spoiler noe her, men det var flere tings om skjedde som var ulogiske og jeg rett og slett ikke godtar. Du kan ikke bare fortelle meg at karakterer har ferdigheter som det ikke er mulig at de har. Plottet ble også unødig kompleks. Jeg datt ikke ut, men for denne typen film er ett enkelt plot alt du trenger. 

Transporter Refueled er en helt middelmådig film. Jeg tviler på at denne filmen vil skaffe serien noen nye blodfans. Dette er en film hvor det er meningen at du skal slå av hjernen.

5.5

Ganske middels

Plusser:

  • Stephenson
  • Stort sett grei action

Minuser:

  • Svak historie
  • Svake karakter
  • Svakt skrevet
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 12. July 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.