Del på: Stumbleupon

Norsk thriller

Thelma er en thriller regisert av Joachim Trier, med Eile Harboe i hovedrollen. Vanligvis skriver jeg plottet her, men denne filmen tror jeg du setter mer pris på dersom du ikke vet noe. 

Denne filmen er valgt ut som Norges kandidat til Oscar. Det setter jo forventningene høyt. Dette var heldigvis en Norsk film som faktisk fortjener god motakelse. Jeg synes at altfor ofte får Norske filmer altfor høye karakterer kun på grunn av at de er Norske. Thelma derimot fortjener dem. Dette er en en godt spilt, bra regisert og har ett plot som faktisk er spennende. Eili Harboe som er i fokus mesteparten av filmen gjør en meget god og troverdig innsats som Thelma. Historien er både spennende og godt skrevet. Alle de forskjellige komponentene fungerer godt sammen.

Thelma er en meget veldig god film(100% gramatisk korrekt setning). Den er en av de bedre Norske filmene jeg har sett på en stund. Det er vanskelig å si om den skal anbefales på grunn av typen film det, men dersom du er en stor filmfan anbefaler jeg at gir den en sjanse. Også må jeg si at dette er en type film som er best om du vet lite om den. 

9.0

Kvalitet

Plusser:

  • Historien
  • Regien
  • Eili Harboe

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 17. September 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.