Del på: Stumbleupon

Ny sterk film fra Ghibli

The Tale of the Princess Kaguya er et animert fantasy drama fra Studio Ghibli. Det handler om Kaguya, en mystisk jente, som blir funnet av en bmabus kutter. Hun er ikke som alle andre barn, fordi hun vokser mye raskere en andre barn. Paret som fant henne, bestemmer seg for å gi henne et prinsesse liv.

Filmen har forskjellig animasjons stil fra standard anime. Filmen enda mer ut som noe som er tegnet for hånd. Dette er en nydelig animasjonsfilm. Måten utkanten av bildet ikke er ferdig tegnet og denne spesielle stilen gjør filmen unik og vakker. Karakterene er sympatiske og sjarmerende.

Plotet, eller mangelen på et tydelig plot, funker veldig bra. Visse Ghibli signaturer dukker opp, men det er ikke en negativ ting. Selv om filmer er 2 timer og 17 minutt, kjentes aldri filmen lang. Den holdt et godt tempo og virket ikke lang. Historien er stort sett spennende. Jeg kan egentlig ikke si stort om stemmegiverene, siden jeg ikke forstår språket. Jeg tror di gjorde en god innsats, men kan ikke si sikkert.

Studio Ghibli har nok en gang levert en minneverdig og underholdende animasjons film, som vil bli en outsider på Oscar kveld. Det er egentlig veldig lite å si om denne filmen bortsett fra at den har god historie og fin animasjon.

 

8.0

Veldig bra

Plusser:

  • Animasjonstilen
  • Historien

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 22. February 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.