Del på: Stumbleupon

The Nutcracker and the Four Realms er en film regisert av Joe Johnston og Lasse Hallstrøm. Den er basert på en gammel historie av ETA Hoffman og en annen av Marius Petipa. Den har Mackenzie Foy og Keira Knightley i hovedrollene.

Det er nok ikke urettferdig å påstå at denne ikke kommer til å bli husket som en av Disneys store klassikere. Filmen er veldig fin å se på, men historien er grunnleggende, forutsigbar og ganske kjedelig. Manuset er fullt av svak dialog. Etter en stund blir du nok veldig lei av å høre ord som: "fourth realm, mother ginger, sugar plum og diverse musnavn". Karakterene er heller ikke spesielt sterke, med mye fancy kostymer og overdrevent skuespill, som åpenbart er siktet mot de yngre seerne. Det er spesielt skuffende med tanke på at det er mange gode skuespillere som bli misbrukt. Filmen har også påkrevde "comic reliefs" som er veldig svake, men heldigvis har de små roller. 

Filmen har en viss underholdningsverdi, til tross for relativt middelmådige action sekvenser. Selv om historien er svak, og at filmen til tider sikter for hardt på de yngre, har den en viss underholdningsverdi og lengden på filmen er heldigvis beskjeden. Det store plusset med filmen er hovedrolle innehaver Mackenzie Foy. Hun spiller den mest normale karakteren og gjør er god jobb med det. 

The Nutcracker and the Four Realms er grei, men lite spektakulær underholdning med en god hovedrolle. 

5.5

Ganske middels

Plusser:

  • Mackenzie Foy
  • Det visuelle

Minuser:

  • Svak historie
  • Misbruker gode skuespillere
  • Svak action
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 31. October 2018
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.