Del på: Stumbleupon

Mummifisering

The Mummy er en "dark fantasy" action film regisert av Alex Kurtzmann med Tom Cruise i hovedrollen. 

The Mummy er den første filmen i ett nytt film univers, som Universal håper det skal bli noe av. Dette betyr at filmen bedriver mye "set up". Dette går utover kvaliteten på den. Jeg syns ikke dette er en dårlig film, men en veldig lite spektakulær film. Med unntak av en "zero gravity" sekvens, var den ingenting minneverdig. Filmen har noen gode stunt fra Cruise, men har ganske lite action ellers. Historien til filmen er ganske skuffende. Det er for mye fokus på "set up" og for lite på plottet i denne. Jeg blir også stort sett alltid skuffet av filmer som driver med gjennoppliving av karakterer. Det tar vekk spenning.

Tom Cruise gjør som vanlig god innsats i sin rolle. Russell Crowe har en mindre rolle, men underholder i den. Annabelle Wallis spiller en generisk supermodell-geni-dame som ikke bidrar noe til plottet. Hun har også en meget ujevn dialekt. Flere ganger stilte jeg spørsmål tegn med den. Sofie Boutella gjør sin rolle greitt når hun har noe å gjøre.
 

The Mummy er en veldig gjennomsnittlig blockbuster. Cruise og Crowe er gode, men filmen blir holdt tilbake av for mye fokus på universet og ikke denne filmen. 

5.5

Ganske middels

Plusser:

  • Cruise og Crowe
  • Zero gravity

Minuser:

  • Svakt plot
  • For mye fokus på "set up"
  • Jenny er meningløs
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 9. June 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.