Del på: Stumbleupon

America teaming up with Russia. That doesn't sound very friendly

The Man From U.N.C.L.E. er den nyeste action komedien fra Guy Ritchie. Filmen har Henry Cavill og Armie Hammer i hovedrollene, og handler om to agenter på hver sin side inder den kalde krigen, som blir tvunget til å samarbeide får stoppe en atomhandler. Filmen er basert på en gammel TV serie.

Filmen er, til tross for at den ikke er veldig spektakulær, en underholdende film. Den skuffer litt på komedie fronten, men de to mennene i hovedrollene har god kjemi sammen. Filmen er ikke "umorsom", men hadde ikke solide oneliners. Hammer og Cavill gjør begge god innsats i sine roller. Filmen har grei action, men den er filmet litt irriterende. Under biljakter er det mye fram og tilbake med kamera, og det forvirrer litt.

Historien og skurkene er ganske gjennomsnittlig. Ikke noe minneverdige, men ødelegger heller ikke filmen. Filmen begynte litt svakt, men tok av i andre halvdel. Jeg tror at dersom begynnelsen hadde blitt forandret kunne det gjort filmen mye bedre. I den senere delen av filmen kommer det ett par ganske solide scener. Uten å avsløre noe, så kan jeg nevne en scene som innvolverer en båt, maskingevær og en brødskive. Det er flere ting i filmen som gjorde at den føltes som en mindre imponerende Rogue Nation.

The Man From U.N.C.L.E. er en helt grei spion komedie, som sikkert ikke vil blir husket om noen år, men er underholdende nok til at den kan anbefalest. Jeg tror at må små forandringer her og der ville dette blitt en ganske genial film.

6.5

Greit nok

Plusser:

  • Cavill og Hammer
  • God action
  • Underholdende

Minuser:

  • Begynner svakt
  • Mangler noe
  • Litt ujevn tone
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 5. September 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.