Del på: Stumbleupon

If ya SMELLLLLLL!!!!!!!!

The Fate of the Furious, Fast 8, Fast & Furious 8, F8, "Rock big car go fast explosion grunt grunt family mathers". Alle alternative titler for den nyeste filmen i serien. Den er regisert av F. Gary Gray. Filmens "plot" er at Dom blir utpresset av en ny skurk Cipher(Theron).

Tja, kan denne typen film anmeldes seriøst? Egentlig ikke, men jeg skal prøve. Jeg får starte med noe gøy, action. Filmens action er stort sett god og underholdene. Den er veldig OTT og lite realistisk, men gøy. Siden vi allerede kjenner til karakterene er det ikke noe nytt på den fronten. For min del var høydepunktene The Rock og Jason Statham. Den første av åpenbare grunner. Han er The Rock. Statham er tilbake i en mer antihero rolle en han var i forrige film. Det var i overkant tidlig å bringe han tilbake på heltene sin side, men han leverte i rollen. Resten av karakteren er som vanlig akseptable. Den eneste jeg vil stille spørsmåltegn med er Roman. Den karakteren bidrar egentlig lite. Charlize Therons skurk er veldig middelmådig.

Så til den negative siden med filmen. Jeg kan overse OTT action scener, de er en del av grunnen til at jeg ser sånne filmer. Historien og manuset derimot er mindre imponerende. Det virker som alle karakterene har veldig korte minner og glemmer seriøse hendelser fra tidliger filmer og denne. Jeg trenger ikke gå inn i spoilere, men den er masse karakter valg jeg stiller spørsmåltegn med. Filmen glemmer veldig fort den enorme skaden som blir gjort i løpet av den. 

Vil denne filmen underholde deg? Ja. Må du skur av hjernen når du ser den? Jepp.   

6.0

Ok

Plusser:

  • God action
  • Rock og Statham

Minuser:

  • Manus
  • Logikk er fraværende
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 19. April 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.