Del på: Stumbleupon

God Norsk regissert skrekk

The Autopsy of Jane Doe er en skrekk film regisert av Andre Øvredal med Emile Hirsch og Brian Cox i hovedrollene. Den handler om en far og sønn sånn driver med oppduksjoner og kremering. De får en kveld inn ett merkelig lik til en ung jente.

Siden denne filmen er regisert av Andre Øvredal, så er jeg vel pålagt av Norsk lov å kalle det ett mesterverk uten like som revolusjonerer sjangeren. Det er det nok ikke. Veldig lite med filmen føles nytt, og dersom du er en stor skrekkfilm fan tror jeg ikke denne vil overraske deg på noen måte. Det er allikevel ett meget kapabelt regisert stykke film av Øvredal. Han skaper en mørk og "creepy" stemning. Selv om han bruker "jump scares". Jump scares er latskap. Det er heldigvis ikke så altfor mange av dem. Filmen hadde ett fint tempo, og det ble ikke dratt ut lengre en nødvendig. Som du sikkert skjønner på tittelen og sjangeren er det litt blodig innhold, men det blir aldri i overkant groteskt bare for å være voldelig. Filmen er også godt spilt. Emile Hirsch gjør en god innsats i sin rolle, og Brian Cox er meget sterk i sin rolle. 

The Autopsy of Jane Doe gjør ikke noe nytt, eller revolusjonerende, men det er en underholdene skrekk film som godt regissert. Den er 86 minutter med grei underholdning. 

7.0

Bra

Plusser:

  • Creepy stemning og god regi
  • Hirsch og Cox

Minuser:

  • Ikke veldig nyskapende
  • Jump scares er latskap
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 18. January 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.