Del på: Stumbleupon

En sær film som jeg ikke vet om jeg hater eller elsker

Her om dagen kom jeg over en meget spesiell film. Den hadde ikke noe direkte handling, ingen videre kjente skuespillere, regissører, eller noe som skyter den til topps i Hollywood. Likevel går det en rød tråd gjennom hele filmen. Konseptet er litt utenom det vanlige. Istedet for en start og en slutt, får vi servert 26 kortfilmer, alle er koblet til en bokstav i alfabetet, og er en dødsscene. Og det som gjør filmen spesiell er at alle scenene er lagd av forskjellige regissører. Så her er det alt fra animasjon og japansk horror, til mer tarantiono-lignende scener og noen som kunne vært henta rett ut av en amerikansk actionfilm. Vi har for eksempel en enkelt scene som heter "V is for vacation og en som heter "T for torture porn". Slik går den gjennom alfabetet.

Personlig så klarer jeg ikke å plassere denne i noen sjanger. Den egner seg ikke i komedie, men den har mange artige elementer. Den egner seg ikke i horror, men det er mye groteske scener her. Action er det heller ikke, men det er mye spenning i enkelte scener. Dette er rett og slett en ubeskrivelig film, som du enten elsker eller hater, eller om du er som meg, du står på vippen og klarer ikke bestemme deg helt.

Det er absolutt en film som er verdt å få med seg, spesielt om du liker litt groteske og sære filmer. Fordi sær er det eneste ordet som kan brukes om denne. Jeg tenker å se den første, og kommer sannsynligvis med omtale av denne etterhvert.


??

WTF?!?

Plusser:

  • Mange regissører og scener
  • Sære scener
  • Groteskt

Minuser:

  • Enkelte scener er litt billig lagd
  • Definitivt en nisjefilm for spesielt interesserte
Film & TV Skrevet av: peter m o Skrevet: 26. February 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.