Del på: Stumbleupon

Damn It, Jim!

Personlig har jeg aldri vært noen stor Star Trek fan. Den første Abrams rebooten var grei, og Into Darkness var ikke noen stor film. Heldigvis har Justin Lin, mannen som regiserte de beste Fast and Furious filmene, gjort en god jobb.

Det Beyond gjør rett er mye. Filmen har mye bra action. Etter Fast filmene viste jeg at Lin kan lage god action og han skuffer ikke. Sekvensene er underholdende og akkurat nok OTT til at de funker. Der han også gjør en god jobb er tempoet til filmen. Selv om historien ikke er den beste, så beveger plottet seg fremover i god fart, og det føltes aldri som at filmen ble stående i ro. Manusforfatter Simon Pegg må også dele skryten. Han balanserer humor og plot bra, selv om historien ikke er det sterkeste.

Hovedsaklig så leverer de fleste skuespillerene godt, inkludert nykommer Sofia Boutella. Når du har så mange karakterer som denne er det ikke lett å finne plass tilalle. Selv om ikke alle får like mye "spotlight", får de sentrale karakterene Spock, Kirk og Bones nok å jobbe. Både Pine og Quinto gjor gode innsatser og får vise sider av karakterene vi ikke har sett mye av. Jeg syns allikevel at Bones kunne slutte å si: "damn it Jim". Dessverre kommer filmens største skuffelse i form av skurken. Når du har en skuespiller av Idris Elbas kaliber gir du han større rolle. Skurken er egentlig mer ett "plot device" enn en karakter. 

Star Trek Beyond er en veldig god sommer film, som leverer god action, humor og stort sett solide karakterer. 

8.0

Veldig bra

Plusser:

  • God action
  • Godt spilt og skrevet
  • Gode karakterer....

Minuser:

  • ....men sløser vekk Idris Elba
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 26. August 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.