Del på: Stumbleupon

Ny sterk prestasjon av Gyllenhaal

Southpaw er et boksedrama fra Antoine Faqua med blant annet Jake Gyllenhaal og Forest Whitaker. Filmen handler om en suksessfull bokser som får livet sitt snudd på hodet, når kona hans blir skutt og drept. 

Southpaw er først og fremst en skuespiller film. Forest Whitaker, ikke uventet, leverer en sterk birolle. 13 år gamle Oona Laurence leverer en bedre innsats enn 90% av Hollywood skuespillere under 25. Og aller fremst står Jake Gyllenhaal å fortsetter sin solide rekke med sterke roller. Han viser et bredt spektrum med følelser og gjør filmen mer interesant en den hadde vært uten han.

Dessverre er filmen til tross for de ovennevnte skuespillerene, ganske gjennomsnittlig. Filmen er veldig forutsigbar, og gjør lite nytt for å skille seg ut fra andre bokse- og sportsfilmer. Det er egentlig veldig lite i denne filmen du ikke har sett i en Rocky film før. Jeg følte også at det ikke var noen skikkelig avslutning på mordet av kona. Det virker som alle , untatt Billy (Gyllenhaal) og datteren, driter i at det skjedde.

Dersom du vurderer å se Southpaw vil du ikke bli misfornøyd med opplevelsen, men du kan like grett se et annet sports drama, som for eksempel Rush, Rocky eller the Fighter. Filmen er velspilt og verdt å se, men kanskje ikke den mest minneverdige.

7.0

Bra

Plusser:

  • Gyllenhaal leverer
  • Whitaker og Laurence

Minuser:

  • Ganske standard
  • Du har nok sett det meste før
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 14. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.