Del på: Stumbleupon

Silence er ett historisk drama basert på en bok av samme navn, som er regissert av Martin Scorsese. Den handler om to Jesuiter(Andrew Garfield og Adam Driver) som reiser til Japan på 1600 tallet for å spre kristendom, og for å lete er sin mentor(Liam Neeson).

Garfield spiller hovedrollen og er veldig god. Sammenligningene med en annen stor figur i Kristendommen er ganske store. Spesielt siden karakteren selv påpeker det. Garfield gjør en meget god, og overbevisende innsats som en lidende prest. Jeg tør påstå at hans Oscar nominasjon for Hacksaw Ridge er delvis for denne filmen. Det er egentlig ingen enorme bi roller, men alle gjør god innsats. Spesielt Liam Neeson, syns jeg var passende i sin rolle. Adam Driver var også god, og de mange Japanske skuespillerene som er med gjør gode innsatser. 

Silence er en fin film visuelt. Den ble også derfor belønnet med en Oscar nominasjon. Filmen har en god og tragisk historie som er god regissert av Scorsese(enormt sjokk). Det er en historie om lidelse, tro og om en manns kamp med seg selv. Mitt eneste problem med filmen var egentlig tempoet til filmen. Jeg følte at rundt midten av filmen sakket den litt ned. Siden filmen er over to og en halv time gjør dette at den føltes litt lang.

Silence er ett god regissert drama med en enormt sterk hovedrolle. Dersom du setter pris på godt spilte karakter drama er dette filmen for deg. Det eneste problemet jeg hadde var med tempoet. 

 

8.0

Veldig bra

Plusser:

  • Andrew Garfield leverer
  • Sterk historie
  • God regi....

Minuser:

  • .....men ujevnt tempo
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 6. March 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.