Del på: Stumbleupon

Aca-middelmådig

Den første Pitch Perfect var en positiv overraskelse. Filmen var faktisk mer underholdende, og ikke så rottete og kjedelig som den kunnne ha vært. Dessverre klarer ikke oppfølgeren å leve opp til det på grunn av ett par store feil.

Den første feilen er valg av regissør Banks. Jeg er klar over at en musikk film vil ha scener med syngning, men filmen har altfor mange scener med "slow motion" bilder til musikk. Det er åpenbart at det ikke var nok manus til å lage en hel film og derfor prøver de å fylle tomrommet med meningsløse bilder. Historien var også svak. The Bellas har mistet sin sound, men det går en evighet inn i filmen før de prøver og finne en ny, og det tar bare 5-10 minutt av filmen og finne den. Generelt er all historien og konflikt svak. En hel film byger opp at DSM er et bedre kor en the Bellas, men det er ikke snakk om å bli bedre en de for å vinne. Bellas bare vinner ut av ingenting.

Filmen har jo også sine positive sider. John Michael Higgins og Elizabeth Banks er tilbake som kommentatorene fra forrige film og er igjen noe av det morsommere med filmen. Anna Kendrick og Hailee Steinfeld er begge sjarmerende og de morsommere rolleinnehaverene. Keegan-Michael Key er også morsom som en musikk produsent. Musikk produksjonen i filmen er det vel heller ingenting å si på. Den er solid.

Til tross for at den har morsomme øyeblikk og karakterer, gjør den svake historien og regien at denne filmen ikke blir noe mer en gjennomsnittlig.

5.5

Ganske middels

Plusser:

  • Higgins og Banks
  • Solid musikk

Minuser:

  • Svak historie
  • Svak regi
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 16. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.