Del på: Stumbleupon

Okja!

Okja er en ny Netflix film regisert av Bong Joon-Ho. Den har Ahn Seo-Hyun, Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal og Paul Dano i hovedrollene.

En ting jeg har irritert meg over med Netflix har vært den skuffende kvaliteten på de originale filmene. Beasts of no Nation var høy klasse, og flere dokumentarer og serier har levert, men de store filmene har uteblitt. Bong Joon-Ho regissøren bak Snowpiercer, The Host, Mother og klassikeren Memories of Murder har brutt den rekken. Okja er en veldig bra film. Den har en god og underholdene historie, som mikser mange sjangrer meget godt.


Filmen føles forskjellig fra standard Hollywood. Ikke artsy hipster pretensiøs forskjellig, men god forskjellig. Måten Joon-Ho bytter sjangrer og tone på fungerer godt. Filmen er også godt spilt med unge Seo-Hyun, Swinton og Gyllehaal som alle sto frem positivt. Ikke alle karakterer er like mye utdypet, men det er tydelig hvor alle karakterer står. Joon-Ho gjør mye rett fra registolen, blant annet musikken.

Okja er meget bra regisert og spilt action eventyr, som mikser flere sjangrer, og ett unikt plot. Det kan på mange måter føles som en voksen og mørkere versjon av en Disney film. Det blir ofte laget filmen som er forskjellig, men er veldig artsy hipster tull. Denne er ikke det.

 

 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Sterk regi
  • Bra historie
  • Godt spilt
  • Ikke en standard film

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 29. June 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.