Del på: Stumbleupon

If ya smell!!!!!

Moana er den nyeste animerte musikalen Disney. Den er regissert av Ron Clements og John Musker. Den handler om den titulære Moana karakteren. Som reiser ut for å restaurere en magisk stein på en øy. Den har Auli'i Cravalho og Dwayne "The Rock" Johnson i hovedrollene.

Filmen har flere musikk nummer. Jeg ikke at noen av dem var irriterende eller for lange. Ingen av dem var spesielt minneverdige, etter å ha hørt dem en gang, med unntak av den Oscar nominerte How Far I'll Go. Det betyr ikke at musikken var dårlig. Mange kjente filmsanger har jeg hørt flere ganger før de satt seg fast i hodet. Alle vokalistene gjør god innsats på syngingen. Stemmegiverne er også meget gode. Cravalho gjør en god debut, og The Rocks karisma kommer frem også som stemme. Animasjonen er som vanlig nydelig så den trenger vi ikke snakke mer om. 

Som de fleste animerte Disney filmer kombinerer den flere sjangrer godt. Filmen har ett godt karakter drevet fantasy plot. Karakterene Moana og Maui er begge godt skrevet om interesante. Jeg satt spesielt pris på Moana var en heroisk karakter uten at hun var overdrevent og urealistisk kapabel i alle situasjoner. Filmen har også mye god komedie for alle aldrer. De fleste karakterene bidrar med komedie, og min personlige favoritt var en meget dum hane (Alan Tudyk). 

Moana er en godt skrevet fantasy musikal med gode karakterer, gode stemmer, nydelig animasjon og en bra historie.

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • God musikk
  • Gode stemmer/karakterer
  • Nydelig animasjon
  • Bra historie

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 18. February 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.