Del på: Stumbleupon

Your mission, should you accept it.

Mission: Impossible - Fallout er den sjette filmen i serien. Den er regisert av Christopher McQuarrie og har igjen Tom Cruise i hovedrollen.  Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson og Henry Cavill spiller også roller.
 
Mission Impossible er noe så sjeldent som en serie er blitt bedre i de senere filmene. Rekken fortsetter uten tvil her. I sine nesten 150 minutt lange historie leverer regissør McQuarrie ett godt plot, med god action, som er spennende hele tiden. Når en film er så god er det vanskelig å trekke fram en enkelt action film, men har kan enn vel prøve med flere. En helikopter jakt, en biljakt, en slåsskamp på ett toalett og en tak jakt var alle gode nok til å være høydepunkt i de fleste action filmen. 
 
Alle de involverte rolleinnehaverene gjør sine roller godt, inkludert de nye. Henry Cavill er igjen god i en spion film. De fleste gjør sine roller så godt at det er vanskelig å plukke ut noe som bedre enn resten. En ting de involverte skal få skryt for er humor. Det er humor i filmen, men den føltes aldri unødvendig, og ødela ingen seriøse scener med sitt nærver. 
 
Jeg har ikke fått muligheten til å se så veldig mange nye filmer i sommer , men tør allikevel å påstå at få kan konkurere med denne. Etter at Ghost Protocol var den klart beste i serien da den kom ut, fulgte de opp med den enda bedre Rogue Nation. Har de toppet den igjen? Kanskje. 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Regien
  • Skuespillerene
  • Action sekvensene
  • Spennende
  • Action sekvensene

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 5. August 2018
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.