Del på: Stumbleupon

Batfleckfellas

Live By Night er ett nytt krim drama regissert og skrevet av Ben Affleck, som også spiller hovedrollen. Den handler om en kriminell som selger rom under forbudstiden i Florida. 

Det er vanskelig å snakke om historien uten å avsløre noe. Den har ett relativt høyt tempo, og det er alltid forandringer i situasjonen til karakterene. Jeg syns historien var grei, men det var litt for mye hopping. Det føltes litt som at dette burde vært lengre, eller to filmer. Den føltes heller ikke spesielt original. Den har flere gangsterfilm klisjeer.

Filmen har mange habile skuespillere som gjør greie innsatser i sine roller, men det er stort sett Ben Affleck som er i fokus. Han har vokst mye over årene som skuespiller og jeg syns også at han var god her. Jeg likte regien og noe av manuset, men jeg syns godt han kunne gjort filmen lenger. Filmen scorer også bra på det visuelle. 

Live By Night er en visuelt fin og bra spilt film. Den presser litt for mye historie inn i to timer. Dersom du vil ha ett høykvalitets krim drama er dette nok ikke filmen for deg. Den er derimot underholdene og jeg fant den god nok til at jeg anbefaler den.

6.5

Greit nok

Plusser:

  • Batfleck
  • Visuelt fin

Minuser:

  • Burde vært mer
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 26. January 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.