Del på: Stumbleupon

You`ll float too

IT er en skrekk film basert på en Stephen King bok. Den er regisert av Andy Muschietti, og handler om syv barn i småbyen Derry som blir terrorisert av en morderisk klovn. 

Veldig mangen filmer og serier er basert på Stephen King verk. Noen ganger bra og noen ganger ikke så bra. IT hører til den første kategorien. Filmen er god regisert av Muschietti. Han skaper en "creepy" stemning og bilde. Det er ikke mye "jump scares" og det er bra. Jump scares er latskap. Filmen er også skrevet bra. Det var ett par ting jeg tenkte at virket ulogisk, men ikke nok til at det hadde noe å si for filmen. Selv om dette skal være skrekk, var det også ble plass til flere gode øyeblikk med humor.

Karakteren er gode og varierte. Hvert medlem av "The Losers Club" er forskjellig og har unike persongliheter så de er lette å skille. Jeg syns de unge skuespillerene gjorde en god jobb. Jeg ahr sagt det før at jeg stort sett ikke liker unge skuespillere, men her har de truffet veldig bra med casting. Bill Skarsgård spiller karakteren navngitt i filmtittelen, og leverer bra syns jeg. Han blir nok sikkert godt hjulpet av sminken.

IT er en meget god film, med gode karakter og underholdene plot. Den vil nok blir husker som en av de sterkere Stephen King adpasjonene. 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Pennywise
  • Gode karakterer
  • Spennende

Minuser:

  • Noen ulogiske ting
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 13. September 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.