Del på: Stumbleupon

Twillight eller Dracula?

Interview With the Vampire: the Vampire Chronicles er en 1994 vampyr film. Den handler om, som tittelen antyder, et intervju med en vampyr, Louie (Brad Pitt). Louie forteller historien sin, om hvordan han ble gjort til vampyr av Lestat (Tom Cruise), og hvordan han slet med å ta liv og drikke blod.

Dette er egentlig en middelmådig film i fin pakning. Den har store stjerner i hovedrollen og er vellaget, men har dessverre noen problemer. Pitt og Cruise er store stjerner, men disse yngre versjonene er ujevne og er ikke en god duo på skjermen. Cruise er vel den bedre av di to, siden han får mer å jobbe med, men til tyder driver han med overskuespill. Stort sett er filmen og karakterene kjedelige, og alt for lite skjer. Altfor mye tid blir brukt på konflikt mellom di to hovedkarakterene, og når di ikke har veldig god kjemi, gjør det ikke saken bedre. Kirsten Dunst spiller en ung vampyr. Selv om hun ble Golden Globe nominert er hun ikke noe eksepsjonell egentlig. Karakteren skriker veldig mye og jeg mistenker skryten hun fikk, var mer på grunn av alderen enn innsatsen.

Det filmen gjør rett er tonen, tidsperioden og måten den forteller historien. Filmen har en stort sett mørk og seriøs tone, som vi ønsker av vampyr filmer. Kostyme og set er vel bra  designet, ikke at det gjør filmen veldig mye bedre. Filmen unngår å gjøre vampyrer for sexy og mainstream. Måten filmen forteller historien gjennom et intervju er vel det mest minneverdige med filmen.

Denne filmen legger seg til listen av vampyr filmer som har lyst å være bedre en di egentlig er.

5.0

Ganske middels

Plusser:

  • Tonen og framstillingen av vampyrer
  • Bra lagd

Minuser:

  • Skuespillet
  • Historien
  • Karakterene
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 15. February 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.