Del på: Stumbleupon

En av årets beste

Inside Out er den nyeste filmen fra Pixar, og nok en fulltreffer. Filmen er regisert av samme mann som lagde Up! og Monsters Inc, Pete Docter. Filmen foregår inne i hodet på en ung jente, og om di fem følelsene Joy (Poehler), Fear (Bill Hader), Anger (Lewis Black), Sadness (Phyllis Smith)  og Disgust (Mindy Kaling).

Som Pixar filmer flest er dette en original historie. Filmen blander flere sjangrer, som komedie, drama og eventyr. Filmen leverer varierte karakterer, mye bra komedie og nydelig animasjon. I motsetning til en annen animasjons film fra i år Minions, er dette en film som folk i alle alderer kan like og ikke bare de yngste. Filmen er ikke bare komedie, og hopper lett over på drama som vil røre, de som lett gråter.

Rolleinnehaverene gjør alle god innsats med stemmer, spesielt Amy Poehler i rollen som glede, Joy og Richard Kind som fantasivenn Bing Bong. Poehler karakter gir en følelse av Leslie Knope.Docter gjør god jobb med humor og metafor som både er enkel og å se, men også det mer subtile.

Å kalle dette en av Pixars beste sier ikke så mye egentlig. De har laget så mye bra. Filmen er også en av årets beste filmer. Til våren er det ikke usannsynlig at den blir en Oscar vinner. Inside Out er nydelig animert, godt skrevet, original og godt spilt. Klassisk Pixar. 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Nydelig animasjon
  • Historie
  • Karakterer og stemmer

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 4. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.