Del på: Stumbleupon

Er alle gode ting tre?

Inferno er en film du ikke kan si så mye om uten å spoile. Så denne anmeldelsen kan nok bli litt kort.

Vi begynner med karakterer. Tom Hanks er med. Jeg gidder ikke å si noe om han, fordi han er Tom Hanks. Felicity Jones spiller den andre hovedrollen og jeg syns hun gjorde en grei innsats. Min favoritt i filmen var derimot Irrfan Khan. Jeg syns han var en underholdene karakter og han tolket den godt. Ellers er det mange små karakterer med, men ingen av dem har store nok roller til at de er verdt å nevne. 

Filmen har en grei historie. Denne typen film har jo alltid mye nytt, og selv om det ofte blir litt "cheesy" og urealistisk er det udneholdene. Dessverre snubler filmen på ett overraskende område; nemlig regi. Under den første halvdelen av filmen hadde den en aggresiv og "fast paced" redigering som gjorde det slitende å se på. Det blir ekstra skuffende med tanke på at Ron Howard har lagt så mye bra. Senere i filmen ble det bedre, men jeg ble veldig satt ut av det.

Inferno er en skuffende film. Jeg likte de to forrige selv om de kanskje var litt tåpelige som filmer. Til tross for at jeg likte Khan og Jones, og at storyen var god, ble jeg satt veldig ut av den raske redigeringen. 

5.5

Ganske middels

Plusser:

  • Khan og Jones
  • Tom Hanks
  • Underholdene historie...

Minuser:

  • ....men kanskje ikke den mest fantastiske
  • ALT FOR KUTTING
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 21. October 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.