Del på: Stumbleupon

Pixar. WOOO

2016 var ett merkelig år for Pixar. De leverte en av sine aller beste i Inside Out, og en av sine svakeste i The Good Dinosaur. Nå, 13 år etter den første, leverer Pixar veteran Andrew Stanton en oppfølger til Finding Nemo, en av Pixars aller største. Spørsmålet er om den er god?


Ja. Den er meget god. Det Pixar alltid har vært meget gode til, er å skape gode og sympatiske karakterer, og å kombinere sjangrer. Det gjør de igjen. Ellen DeGeneres returnerer til rollen som Dory og gjør igjen en god jobb. Filmen har flere nye karaterer. Min favoritt av dem er Ed O`Neills Hank. Karakteren er godt skrevet og O`Neill gjør en god innsats i rollen. Andre nye er Ty Burrell, Kaitlin Olson, Dominic West og Idris Elba. Alle gjør en solid innsats og har fått gode karakterer. 

Historien har visse likheter med den originale filmen. Stanton har allikevel klart å gjøre det på den korrekte måten. En oppfølger skal bygge på det gode den forrige gjorde, men også gjøre noe nytt. For dårlig eksempel på dette, se Hangover Part II. Filmen er også visuelt fin. Pixar sine filmer blir bare bedre og bedre når det gjelder animasjon. 

Finding Dory er en morsom, sjarmerende og underholdene oppfølger som gjentar det samme konseptet som den originale, men gjør det på en god måte. Jeg tror den kan bli nominert til Oscar. Pixar har dominert den kategorien i årevis, men jeg tror i skrivende stund at Zootopia er den store favoritten der.

8.0

Veldig bra

Plusser:

  • Gode stemmer
  • Sjarmerende og morsomme karakterer
  • God historie

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 19. December 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.