Del på: Stumbleupon

Marky Mark vs Oil

Katastrofe filmer er ofte middelmådige. De har svake karakter og plot som sjelden holder i en to timers film. Hva skjer derimot når filmen er basert på ekte hendelser? Jo, det blir jo ganske brukbart.

Historien er ganske rett fram. Idioti fører til tragedie. Regissør Peter Berg har gjort en god jobb med tempo i filmen. Det er akkurat nok "build up" og katastrofen varer akkurat lenge nok. Hadde det skjedd for tidlig eller for sent hadde det virkelig senket filmen, men jeg følte det skjedde til akkurat rett tid. Selve katastrofen er intens og dramatisk. Til tider var det litt mørkt på skjermen kanske.

Filmen har flere gode skuespillere som gjør grei innsats. Med unntak av Mark Wahlberg så får ingen karakter spesielt mye bakgrunn. Han får egentlig ikke så veldig mye han heller. Det føler jeg derimot ikke gjør noe. Når filmen er basert på ekte hendelser og folk, er det ikke nødvendigt å gi oss en grunn til å sympatisere med dem, som med fiksjon. Det eneste jeg følte var gale med filmen var at de gikk flere ganger tilbake til en karakters kone. Dette kunne vært fjernet uten at jeg tror filmen hadde vært noe svekket av det. 

Deepwater Horizon er solid tolkning av tragedien som skjedde i 2010. Den er godt filmet, med bra tempo og gode skuespillere.    

7.0

Bra

Plusser:

  • Godt spilt
  • Bra realisert

Minuser:

  • Marky Marks kone var unødvendig
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 13. November 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.