Del på: Stumbleupon

Im Pool, Dead

Deadpool er en superhelt action komedie regisert av Tim Miller, med Ryan Reynolds i hovedrollen. Filmen handler om Wade Wilson, en døende mann som får superkrefter.

Deadpool er en film som du fort vil merke ikke er spesielt seriøs. Den begår masse "fourth wall breaks", referanser til andre superhelt filmer og har generelt mye humor. Mye av denne humoren er bra og du vil nok le mange ganger i løpet av denne filmen. Ryan Reynolds er perfekt til å spille rollen som Wade Wilson og gjør en av sine beste prestasjoner i denne filmen. Han har sjarmen og fysikken til å spille rollen. Flere andre som spiller i filmen gjør sine roller helt greitt. Filmen har også underholdende action scener som er relativt voldelige. Volden er derimot ikke så overdreven at folk bør bli skremt vekk av det. De mange "fourth wall breaks" og mengden overdreven vold gjør at denne filmen definitivt skiller seg ut i ett hav av superhelt filmer. 

Filmen er derimot ikke perfekt. Til tross for at den er veldig morsom, føles det av og til som at den prøver veldig hardt å alltid være morsom. Dette gjør at noen vitser ikke virker. Filmen har også et ganske generisk hevn plot, som ikke akkurat er veldig innspirerende. 

Til tross for gjennomsnitts historie og at den prøver litt hardt, er Deadpool er action pakket, morsom og forskjellig superhelt komedie som kan anbefales. 


8.0

Veldig bra

Plusser:

  • God humor
  • God action
  • Unik i sin sjanger

Minuser:

  • Generisk plot
  • Prøver litt hardt
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 15. February 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.