Del på: Stumbleupon

Animert oppfølger

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 foregår like etter den første sluttet. Flint Lockwood får tiblud om å jobbe for barndomsidolet Chester V. Maskinen fra første filmen ble ikke ødelagt og skaper levende matskapninger. Flint blir dermed sent tilbake til øya for å stanse maskinen.

Som med den første filmen har denne veldig mange morsomme karakterer. Di fleste stemmegiverene fra den første er tilbake, med unntak av Mr. T som blir erstattet kapabelt av Terry Crews. Benjamin Bratt og Neil Patrick Harris har igjen di morsomste figurene sammen med Crews. Filmen er full, og jeg mener full, av matordspill. Vi snakker Family Guy nivå på mengden, hvor di først er morsomme, så ikke morsomme og så blir di morsomme igjen, fordi di er så mange og dumme. Filmen har igjen sterk animasjon og en fargerik verden. Di diverse skapningene er stort sett kreative.

Det største problemet med denne filmen er at den begynner veldig treigt. Det tok en liten stund før filmen virkelig begynte å bli morsom. Når den først begynte var den jo morsom. Lord og Miller returnerer ikke som regisørrer i denne filmen og den merkest godt på humoren.

Cloudy 2 er en god animasjonsfilm som aldri klarer å nå samme høyden som den geniale forgjengeren klarte.

7.5

Bra!!

Plusser:

  • Morsomme karakterer
  • Sterk animasjon
  • SÅ MANGE ORDSPILL!
  • Morsom.....

Minuser:

  • ....men svakere en forgjengeren
  • Begynner treigt
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 28. March 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.