Del på: Stumbleupon

Sequel O' Clock

Blade Runner 2049 er en science fiction film regisert av Denis Villenueve, med Ryan Gosling i hovedrollen. Den er oppfølgeren til Ridley Scotts klassiker Blade Runner

Etter han lagde Prisoners i 2013 har regissør Denis Villenueve hatt ganske fin rekke filmer, inkludert fjorårets beste film, Arrival. Han fortsetter den rekken med Blade Runner 2049. Den forrige Blade Runner er kjent for sterk "art direction" og at den er meget bra visuelt. Da var Villenueve ett godt valg til å ta over. Mannen har visst at han lager fine filmer og sterk sci fi, og gjør det også her. Det hjelper nok også at bildefotograf Roger Deakins jobbet på filmen. Historien syns jeg også var meget spennende og interesant. Til tross for lengden på filmen, føltes den ikke lang. 

Filmen er også meget godt spilt. Det er mange viktige bi roller i filmen og de fleste skuespillerene gjør god innsats. Jared Leto, Robin Wright og Ana De Armas gjør alle fin innsats i sine. Ryan Gosling er den som er på skjermen mesteparten av filmen, og bærer den støtt på sine skuldre. Jeg syns han var ett topp valg til denne rollen. Harrison Ford er som kjent tilbake i rollen som Rick Deckard. Alt jeg har tenkt å si om han er dette; Han er Harrison Ford. 

Blade Runner 2049 er ett meget sterkt stykke film. Villenueve viser igjen hvor god regissør han er, og en sterk historie og gode roller løfter denne filmen til en av årets beste. 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Nydelig regi
  • Goslings helt
  • Det visuelle
  • Sterke sidekarakterer

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: Skrevet: 11. October 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.