Del på: Stumbleupon

Wakanda

Black Panther er regisert av Ryan Coogler og har Chadwick Boseman, Michael B. Jordan og Lupita Nyong'o i hovedrollene. 

Black Panther er, etter min mening, den beste Marvel filmen på en god stund. Hvorfor er den det? Jo, fordi den har bra skuespill, god action, en kompetent skurk og ikke den vanlige ovedrevne mengden humor som Marvel filmene har hatt en tendens til å ha. Seriøse øyeblikk blir ikke ødelagt av unødvendige "one-liners". Det fortelles en god historie, og Ryan Coogler har gjort en god jobb med filmen. Action var god, og filmen var bedre visuelt enn flere av forgjengerene. Wakanda var bragt til liv bra, og jeg satt pris på hvordan det så ut. 

Karakterene er også gode. Chadwick Boseman passer rollen som T'Challa godt. Han føles som en "badass" action helt. Han spiller rollen godt. De fleste rollene i filmen er godt spilt egentlig. Michael B. Jordan er også en positiv overraskelse. Marvel skuffer mye angåande skurker, men denne gangen leverer de på den fronten. Killmonger er en godt skrevet og spilt skurk. Jeg må si jeg var skuffet over filmens B-skurk, spilt av Andy Serkis. Serkis er god, men karakteren gjør ikke stort. Martin Freeman er også tilbake i rollen han spilte i Civil War, og Freeman er sjelden feil å ha med i en film. 

Black Panther likte jeg bedre enn jeg har gjort de siste filmene i universet. Den var godt regisert og bra spilt, med mye god action og en interesant skurk. 

 

8.5

Veldig bra!!

Plusser:

  • Jordans skurk
  • Bosemans helt
  • Cooglers regi
  • Ikke Marvel Stand Up Show!!!

Minuser:

  • Noen småting som ikke betyr stort
  • Serkis var bortkastet
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 8. March 2018
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.