Del på: Stumbleupon

Netflix igjen

Before I Wake er en overnaturlig thriller regisert av Mike Flanagan. Den handler om en par som tar inn ett fosterbarn. Den har Kate Bosworth, Thomas Jane og Jacob Tremblay i hovedrollene. Den hadde en liten release i USA, men ble sluppet på verdensbasis via Netflix.


Netflix har hatt en ujevn historie med film. På TV fronten har de levert mange store produkt, men filmene de har investert i har skuffet. Beasts of No Nation og Winters On Fire var begge kvalitetsfilmen, men i de flete tilfeller har Netflix originale filmer var veldig midt på treet. Ikke nødvendigvis dårlig, men de fleste jeg har sett har vært veldig lette å glemme. Before I Wake er ikke akkurat noe stort stykke film, men var grei underholdning. Denne typen filmer er sjelden originale, og det er ikke denne heller. De tre hovedrollene er alle spilt kapabelt nok, og den er filmet bra. Flanagan viste med sin forrige Netflix film, Hush, at han kan lage kapable skrekk thrillere. Han gjør de igjen her, men det er nok ikke en film som kommer til å få deg til å abonnere på Netflix kun for den. Historien er ikke perfekt. Den er noen problemer med logikken her, og jeg syns slutten var litt dratt ut.


Before I Wake er en kapabel, om noe standard skrekk thriller som ikke revolusjonerer sjangeren eller kommer til å vinne priser for Netflix. Den har allikevel god underholdning og skuespilleren som gjør sine roller godt. 

 

6.5

Greit nok

Plusser:

  • Godt spilt
  • Grei underholdning

Minuser:

  • Ganske standard
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 3. June 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.