Del på: Stumbleupon

Netflix original

Beasts of No Nation er en Netflix film, regisert av Cary Joji Fukunaga. Den handler om en ung ghanesisk gutt, Agu, som får familien drept og blir med i en lokal hær. 

Dersom denne filmen er hvordan Netflix filmer har tenkt å være så er det ett godt tegn. Dette er nemlig ett nydelig regisert, intenst og spennende drama, som leverer høy kvalitet hele veien. Regissør Fukunaga gjør en klassejobb i regien. Masse fine widetakes og gir filmen ett godt tempo så den aldri blir ståendes i ro. Han bruker også flere lengre tagninger som er veldig imponerende. Det var to scener som stakk seg spesielt ut. En lengre tagning under et angrep på et hus er veldig bra filmet. Den andre er en scene hvor en landsby blir angrepet og fargene forandres. Dette var en relativt liten forandring, men den var genial. 

På skuespiller fronten leverer også denne filmen. Unge Abraham Attah leverer en sterk prestasjon i hovedrollen. Han er mye bedre enn det unge folk ofte er i film. Stort sett hele filmen blir bært på hans skuldre og han gjør en fremragende jobb her. Heldigvis gjør han ikke alt alene. Idris Elba, som er en veldig god skuespiller, leverer en av sine beste rolle som Commandant. En karismatisk, men brutal militær leder som har en spesiell interese i Agu.

Beasts of No Nation er en brutal, spennende, nydelig regisert og veldig sterk spilt film. Dersom dette er måten Netflix filmer vil være, så håper jeg på mange flere filmer fra Netflix og Fukunaga. Dette er en av årets beste filmer. 

9.0

Kvalitet

Plusser:

  • Fukunagas regi
  • Attah og Elbas skuespill
  • Intens og spennende

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 26. December 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.