Del på: Stumbleupon

Netflix Sci fi

ARQ er en ny science fiction film, med Robbie Amell og Rachael Taylor i hovedrollene. Den er en Netflix original, regissert av Tony Elliot.

ARQ er tydelig er forsøk på å gjenta suksessen til Edge of Tomorrow, med ett plot som ligner på den og Groundhog Day. Til en viss grad virker det, og noen av ulikhetene gjør den til tider underholdende. Dessverre holdes filmen nede av noen problemer. Størst av de er karakterene. Amell ser kanskje ut som en «action lead», men er ikke en veldig karismatisk skuespiller. Taylor er litt bedre, men jeg tviler på at denne rollen vil gjøre henne til ett enormt navn. Det var også for mye dum oppførsel. Noe av det som irriterer meg mest med noen filmer er når karakterer gjør dumme valg og er generelt idioter fordi filmen fortsatt har litt tid igjen. Det var to-tre øyeblikk i filmen som føltes som de kun var der for å gjøre filmen lenger.

Filmen skal allikevel få skryt for å ha en viss underholdningsfaktor. Både Groundhog Day og Edge of Tomorrow har gjort dette plottet mye bedre før. ARQ gjorde derimot visse valg i manuset som gjorde at den ikke kun føltes som en billig rip off av de to.

ARQ kan anbefales dersom du kun ønsker simpel underholdning i 90 minutt. Dersom du forventer høy kvalitet som Netflix filmene, Beasts of No Nation eller Winters on Fire, blir du nok skuffet. Jeg gir den allikevel en positiv karakter fordi den hadde en vis underholdningsverdi, men ikke forvent magi.

 

6.0

Ok

Plusser:

  • Underholdende
  • Grei twist på gammelt plot......

Minuser:

  • ....men andre har gjort det bedre
  • Svak lead
  • Svake karakterer
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 21. September 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.