Del på: Stumbleupon

Army Of One er en komedie regisert av Larry Charles. Den er veldig delvis basert på den "sanne" historien om Gary Faulkner, en mann som reiste til Pakistan for å fange Osama Bin Laden, fordi Gud fortalte han det. Den har Nic Cage i hovedrollen.

Basert på den plot beskrivelse, navnet på regissøren og at Nic Cage er med, så vil du sikkert tenke at dette er en ganske dum film. Det er den, men bra dum. Jeg fant filmen morsom og underholdene. Nic Cage spiller på en måte som fort kan bli slittende, men han klarer overraskende nok å gjøre det på en meget god måte. Det er ett par mindre karakterer som alle gjør sine roller akseptabelt. En positiv overraskelse for min del var Russell Brand i rollen som Gud. Jeg er ingen fan av hans komedie, men jeg syn han var rett valg til denne filmen.

Den er synd at Army Of One kun fikk en veldig liten release, fordi jeg tror dette kunne ha blitt en av Nic Cages mer suksessfulle filmer. Filmen morsomme historie og hovedkarakter gjør noe som ellers kunne vært ganske slittende, veldig underholdene. Dersom muligheten byr seg på Netflix, Filmleie eller andre så vil jeg anbefale å gi denne en sjanse. Den er ikke en film for alle, men verdt en sjanse.

8.0

Veldig bra

Plusser:

  • Nic Cage
  • Morsom historie
  • Brand overrasker

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 6. July 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.