Del på: Stumbleupon

Alien!

Alien: Covenant er den sjette filmen i Alien serien. Den er regisert av Ridley Scott, og har  Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo and Demián Bichir i hovedrollene. Den handler om en gruppe kolonister som utforsker en mystisk planet.

Alien: Covenant er for de som ble skuffet over Prometheus (ikke meg), en velkommen retur til det folk vil at Alien skal være. Den er en visuelt imponerende, og Scott bruker solid kombinasjon av CGI og ekte bilder. Den er en veldig spennende sci fi thriller, som har bra kombinasjon av sci fi og brutal skrekk thriller. Den er sterkt regisert av Ridley Scott, og alle skuespillerene gjør god innsats.

Den store «stand outen» igjen er Michael Fassbender. Å si at han er god, er ingen nyhet. Alle de andre gjør det de skal. Ingen av dem har enormt dype karakterer, men med tanke på typen film er vel ikke det nødvendig.

Det er ikke veldig mye å si om denne filmen. Bortsett fra at den er en veldig godt regisert og spilt sci fi thriller. Den minner om de tidligere filmene i serien, men klarer å stå på egne bein.

7.5

Bra!!

Plusser:

  • Scotts regi
  • Fassbender igjen
  • Spennende sci fi thriller

Minuser:

  • Tynne karakterer
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 19. May 2017
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.