Del på: Stumbleupon

Hysssjjjj!!!

A Quiet Place er en skrekk film regisert og delvis skrevet av John Krasinski. Krasinski spiller hovedrollen sammen med Emily Blunt. Filmen handler om en familie som må leve i stillhet for å unngå skapninger som jakter med hjelp av lyd. 

A Quiet Place var meget god. Krasinski og Blunt var veldig sterke i sine roller, og de to unge barna i filmen gjorde også en god innsats. Krasinski gjør flere jobber i denne filmen, og mestret alle godt. Jeg satt pris på hans regi. Å bruke lite dialog og "exposition" er modig, men jeg likte det veldig godt. Krasinski skaper god og "creepy" stemning, uten altfor mange "jump scares". Det er egentlig ikke så mye jeg kan si om filmen uten å avsløre noe. 

A Quiet Place var en godt spilt, skrevet og regisert skrekkfilm. Dersom det er sånne filmer John Krasinski har tenkt å regisere er jeg interesert i mer han har å by på. Jeg satt også pris på at Krasinski ikke behandlet seeren som en idiot, og faktisk lot oss legge merke til ting uten å måtte påpeike små detaljer.

8.0

Veldig bra

Plusser:

  • Krasinskis regi
  • Skuespillet
  • Historien

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 7. April 2018
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.