Del på: Stumbleupon

Året er snart over, og vi reflekterer og onanerer

Da er det den tiden igjen. Jula henger over oss igjen. Alle radiokanaler spiller de utslitte julelåtene som vi irriterer oss over år etter år, ispedd ett og annet forsøk på julelåt fra Justin Bieber og co. Butikkene setter nye salgsrekorder så små, vrælende drittunger landet over skal få sin splitter nye spillmaskin. Kvinner går amok i nevnte butikker for å finne noen billige sokker de må gi til sønnen til fetteren til eksen til dattra, og drar gjerne med seg de stakkars mannfolka. Vi mannfolk gjør det enkelt, og handler det meste på internett, eller tar en ti minutters runde på Europris lillejulaften.

Så kommer lillejulaften. Sukkerinfiserte snørrunger prøver desperat å få sove på stigende rus, den siste julepynten skal graves frem fra den innerste delen av loftet (dersom den ikke er oppspist av mus, så klart), og folk samles rundt TV for å se Grevinnen og Hovmesteren for trettifemte året på rad. Jule"freden" senker seg, og mor i huset har stresset seg ferdig en stund, og får et par timer på øyet etter et norgesglass med Baileys.

Til sist kommer klimakset. Julekvelden. Når mor har sovet av seg rusen, og far øker sin foran Tre Nøtter Til Askepott, og selvfølgelig sukkerungene som bælmer innpå med julebrus og godteri, samles familien til slutt rundt middagsbordet. Dette er for mange det store høydepunktet, nemlig å knaske i seg brent grisehud med stor appetitt. (til ettertanke: Askepott er en tjekkisk film som ikke har noe som helst med jula å gjøre, likevel viser NRK dette hvert eneste år, og folk ser på. Selv har jeg snakket med en tilflyttet tsjekker, og han forstod ingenting når de spilte kjenningsmelodien på radioen noen dager før jul..). Det hele avsluttes med hyperventilerende unger som får utdelt hauger av gaver som er gjennomvåte av sikkel, før hele stua forsvinner i et inferno av gavepapir, esker, sokker og iPhoner. Så er jula over, og vi venter på nyttårsaften i håp om at en av overnevnte unger skal blåse av seg kuken med en kinaputt. Da blir det stille en stund.

Vi i Sistestopp har nå vært oppe i ett helt år (hvor i huleste ble den tiden av??), og har vært gjennom alt fra ølbrygging, test av hermetikk, og terging av ferdigmatprodusenter, til pupper, geiter og et bemerkelsesverdig utvalg av filmanmeldelser. Vi har fått en ganske god brukerbase, og den vokser stadig vekk. Uten lesere hadde vi ikke vært her, og vi må selvfølgelig takke dere alle som følger oss! Del gjerne videre på Facebook og gjør oss enda større. Vi har nemlig store planer fremover, så her er det bare å følge med!

Sist men ikke minst, vil vi i skikkelig Sistestopp-stil vise deg en liten video du kan kose deg med. (kind of NSFW)


Fra oss i Sistestopp til alle våre lesere: Ha en god jul, og et riktig godt nytt år!

PS: Vi legger dessuten med en ufeilbarlig SisteStopp-klassiker:
Generelt Skrevet av: hufsa Skrevet: 24. December 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.