Del på: Stumbleupon

Game of the year.

Leonardo Dicaprio er en fantastisk skuespiller som gir alt han har i scenene sine. Han drar inn premier øst og vest for sine prestasjoner. Men han har per dags dato enda ikke vunnet en Oscar! Etter flere nominasjoner og skuffelser har dette blitt en egen meme på internett, og siden årets Oscar-utdeling er rett rundt hjørnet (28 februar for de som ikke vet det) har The Line lagd et meget interessant browserspill. Det vil si du kan spille det helt gratis, rett i nettleseren din.

Spillet er et enkelt trykk-så-fort-du-kan-spill (track and field, om noen husker det?) i retrostil, med Leonardo naturligvis i hovedrollen. Oppdraget ditt er selvfølgelig å løpe raskest mulig over den røde løperen mens du unngår journalister, paparazzier, og Lady GAGA, mens du prøver å fange Oscar-statuetten før Bryan Cranston, Matt Damon, og Michael Fassbender tar den fra deg. Det hele blir en interessant smørje av moro og frustrasjon..

Ta en kikk på videoen under for en smakebit av spillet, eller gå inn på nettsiden her for å spille det helt gratis selv! Vi ønsker Leo lykke til under årets Oscar! Go get'em tiger!Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 18. February 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.