Del på: Stumbleupon

Ikke tro at Thomas toget er bare koselig barnetv..

Vi kjenner nok serien om Thomas som en koselig, barnevennlig og ikke minst erkebritisk tv-serie, sendt i beste sendetid for små og større barn. Vi satt alle klistret foran skjermen og fulgte med når det rullet på TV omtrent daglig på 80 og 90-tallet. Det handlet om toget Thomas, og resten av togparken på en øy utenfor England, og hendelsene der. Absolutt prima barnetv.

I senere tid har det dukket opp remixer av themet

Men tenker du litt logisk på det, er hele konseptet fullstendig sykt. Et massivt nettverk av tog på en knøttliten øy, vanvittig pengebruk, og en ulykkesstatistikk som er direkte skremmende. Aftenposten har allerede skrevet et godt stykke om problemene rundt logistikk, infrastruktur og økonomi (se link her), men det er først nå vi har fått et dypdykk i den virkelige, og forstyrrende historien rundt togene.

Det har kommet mange grusomme historier fra andre verdenskrig, om forskere som har brukt mennesker i fæle eksperimenter. En av de best bevarte hemmelighetene er nå kommet ut, og Sistestopp har fått tak i en dokumentar som beskriver det hele. Mennesker som har fått blandet DNA med tog, eksperimenter og kreasjoner lagd av stormannsgale forskere, og grådige Mr Tophat som beordret og betalte det hele.

Ta gjerne en kikk på den. Dokumentaren varer i over en halv time, men det er absolutt verdt å få med seg. Vi advarer mot grusomme scener fra virkeligheten.

Thomas The Tank Engine : Shed 17
Galskap Skrevet av: peter m o Skrevet: 10. February 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.