Del på: Stumbleupon

En survivaltur til Mars, inkludert kannibalisme og en avansert form for Yatzy.

Plottet er enkelt: en gjeng astronauter mottar et mystisk signal fra Mars, og blir beordret til å dra dit for å utforske dette. På turen skjer det den ene katastrofen etter den andre, og det er opp til deg å overleve i ti uker (les runder) til du kommer frem til Mars. Hvordan skal du gjøre det sa du? Terninger.

Det er rett og slett et strategispill, hvor du har fire crewmedlemmer tilgjengelig. Hver av disse har sine spesialiteter som å redusere stress, fikse helse, mekanikk og lignende. I hver runde får disse utdelt et antall terninger, og det gjelder å bruke disse riktig for å overleve. Skal du bruke dem for å planlegge fremover ved å bruke dem på å dyrke mat (som gir deg mer terninger i neste runde)? Eller skal du reparere hullene som astroidestormen ødela i skroget? Eller skal du legge dem i forskning for å få hjelpemidler? Alt dette er valg du må ta, og det er rett og slett et brutalt vanskelig, men akk så underholdende spill.

Mellom hver runde får du en liten videosnutt fra kapteinens logg, som forteller hvordan statusen er i skipet. Jo lengre du overlever, jo mer av denne historien får du vite, og etter å ha spilt noen runder blir du desperat etter å vite mer! Det må da være mulig å komme seg til Mars!? Hvis du har sett The Martian, så er spillet mye likt denne, og fans vil absolutt like dette.

Lite mat? Ty til kannibalisme og snacke på de døde crewmedlemmene, men da øker du stressnivået og . Stress og dårlig moral? Ta en pause, men da vil skipet fort ta skade. Alt dette spiller inn i strategien din, og her gjelder det å både tenke fremover, og ikke minst å ha flaks med terningene! Høye tall gir som regel store fordeler.

Spillet er ute til PC(steam) og Playstation 4


7.5

Bra!!

Plusser:

  • Nervepirrende strategi
  • Enkel, men spennende historie
  • Irriterende vanskelig

Minuser:

  • Fortsatt irriterende vanskelig..
  • Kan fort bli kjedelig i lengden
Spill Skrevet av: peter m o Skrevet: 12. January 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.