Del på: Stumbleupon

Im gonna science the shit out of it!

Den nyeste filmen fra Ridley Scott, The Martian, handler om en mann (Matt Damon), som ender opp etterlat på Mars, å må prøve å overleve lenge nok til at hjelpen kommer.

The Martian er ganske enkelt i min mening årets beste film. Dette er en nydelig filmet film, tommel opp til Sir Ridley, som bruker ørken og CGI til å skape en nydelig film planet. Bruken av ekte ørken gjør at Mars ser fantastisk ut. Filmen er også godt skrevet, med solid dialog som ofte byr på en latter eller to. Filmen har veldig mange kjente navn på listen, og Matt Damon i hovedrollen gjør en veldig sterk prestasjon. Han viser ett bredt spektrum av følelser og blander godt komedie og sjarm med sinne og ensomhet. Han gjør også karakteren sin til en sympatisk karakter som du ønsker at skal komme hjem.

Selv om dette er mesteparten av tiden "the Matt Damon show" gjør de mange kjente og mindre kjente navnene i filmen gode innsatser i sine roller. Filmen historie er spennende og intens. Ridley Scott  gjør en god jobb med å skape spenning her. Filmen er spennende til siste scene. Musikken er godt brukt å skaper rett stemning uten å bombardere trommehinnene. Ikke at det betyr stort, men det sies at filmen har mye korrekt "science".

Som nevnt er The Martian den beste filmen til nå i år. God regi, godt manus og en sterkt Matt Damon bidrar til en minneverdig science fiction film.

9.0

Kvalitet

Plusser:

  • Matt Damon
  • Scotts regi
  • Sterkt manus
  • Mars er nydelig

Minuser:

    Ingenting å utsette!
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 5. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.