Del på: Stumbleupon

Neesons siste

Run All Night er en action thriller med Liam Neeson, Ed Harris og Joel Kinnaman. Når en mafia "hitman" (Neeson) sin sønn (Kinnaman) ser et mord , blir faren sendt får å få han til å ti stille. Han ender opp med å skyte gjerningsmannen, og da må han og sønnen på rømmen.

Etter at Taken kom ut i 2008 har Liam Neeson pumpet ut masse action filmer. Når det gjelder action så leverer denne. Til tross for alderen leverer han i action sekvensene og passer godt til rollen. Ed Harris overbeviser også i de scenene han får. Til tross for en del kutting under actionenen, så skal regissøren få skryt, fordi han prøver å filme bra. Noen lengre takninger hjelper på å gjøre filmen mindre generisk.

Dessverre mangler filmen spenning. Det er mye på grunn av begynnelsen. Filmen begynner med å vise en scene fra slutten av filmen, og det dreper mye av spenningen i filmen. Dette gjør også filmen litt forutsigbar. Du vil nok ikke bli overrasket over mye av det som skjer. Historien er heller ikke veldig innspirerende. Kinnamans karakter er heller ikke spesielt imponerende. Som nevnt ovenfor kuttes det for mye under slåssingen i filmen.

Selv om flere valg av regissøren gjor filmen mindre generisk, er dette dessverre kun en helt middelmådig action thriller, som aldri klarer å nå samme høyde som Taken eller The Grey.

5.0

Ganske middels

Plusser:

  • Neeson og Harris
  • Regissøren prøver

Minuser:

  • Mangler spenning
  • Kjedelig historie
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 9. August 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.