Del på: Stumbleupon

What's your emergency..?

Kort og greit: det vi får servert, er en halvdårlig actionthriller, med tvilsomt skuespill, merkelige usammenhengende feil, spesialeffekter lagd med sprittusj og korrekturlakk, og jeg tror under en biljakt kunne jeg skimte en av hovedpersonene som er skallet, rocke en solid hårmanke. Det er bare veldig mye som rett og slett ikke henger på greip. I tillegg er hele filmen filmet med en stor, overmoden potet.

Så, da er det ute av veien, la oss snakke litt om handlingen i filmen. Datteren til våre hovedpersoner, nødtelefonoperatør Pam, og politibetjent Jeremy, blir kidnappet. Pam får en mystisk innringer på tråden, som også overvåker politiradioer, og hun har ingen andre valg enn å følge instruksene. Hun og Jeremy blir brikker i et intrikat spill satt ut av en mesterhjerne. 

Det hele høres kanskje veldig klisje ut, men til tross for plothull, og masse åpenbare tvister, var det en film jeg faktisk fulgte interessert med på fra start til slutt. Hvis du ikke tar den for seriøst, er ikke dette en direkte dårlig film. Men den er ganske dårlig likevel, rett og slett en type film du setter på midt på natta når det kun går TV-shop på alle andre kanaler, eller fordi du ikke finner fjernkontrollen.


4.0

Ikke veldig bra

Plusser:

  • Ving Rhames er nådeløs
  • Interessant nok til å se

Minuser:

  • Dårlig skuespill
  • Dårlig produksjon
  • Mange feil
Film & TV Skrevet av: peter m o Skrevet: 25. October 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.