Del på: Stumbleupon

Soar like an eagle

Eddie the Eagle er en "biografisk" drama komedie, veldig løst basert på den sanne historien om Eddie Edwards. Den har Hugh Jackman og Taron Egerton i hovedrollene. 

Eddie the Eagle er en ganske trygg film. Den gjør lite originalt, og gjør akkurat det som kan forventes. Dette gjør ikke filmen dårlig, bare mindre merkbar. Jeg syns det er litt for enkelt å gjøre andre konkurenter til drittsekker. Eddie er en karakter/person som er lett å like, uten at andre trenger være skurker. Dette er allikevel underholdende og sjarmerende film. Selv om hoppsekvensene kanskje ikke er realistiske er de godt filmet, og er spennende. 

Filmen er solid spilt. Hugh Jackman gjør som vanlig god innsats i sin rolle som treneren til Eddie. Taron Egerton er også solid i hovedrollen. En karakter som dette kan enkelt bli irriterende eller useriøs, dersom han er spilt av feil skuespiller. Egerton gjør derimot rollen godt. Han har en kvalitet som gjør han lett å like, og kjemien med Jackman er på plass.

Eddie The Eagle er en veldig trygg film som ikke tar noen store sjanser. Allikevel er den sjarmerende feel good underholdning.  Dersom du ønsker historisk treffsikkerhet eller realistisk skihopp vil du nok skuffet. Om du ønsker en helt grei og koslig dramakomedie er denne ikke ett dumt valg.  

7.0

Bra

Plusser:

  • Egerton og Jackman
  • Sjarmerende underholdning

Minuser:

  • Veldig trygg
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 4. April 2016
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.