Del på: Stumbleupon

Johnny Depp tilbake i form?

Hovedpersonen i Black Mass, James"Whitey" Bulger har inspirert flere andre mafia filmer. Dette gjør det enda mer skuffende at denne filmen ikke leverer.

Filmen har flere kjente navn, men det er ingen av de som gjør stort for å skille seg ut. Det har vært mye snakk om at denne filmen kan skaffe Johnny Depp en Oscar. Det synst jeg virker svært urealistisk. Han er ikke dårlig, men leverer ingen Oscar verdig søknad. Filmen er heller ikke spesielt spennende. Siden vi vet at mangen av personene i filmen overlever tar det en del spenning. Filmen låner også MYE fra Goodfellas. En scene spesielt er tatt rett ut av den filmen. Filmen fortjener skryt for at den stort sett ser bra ut.

Filmen skuffer også på karakter fronten. Det var veldig lite karakterutvikling til tross for at filmen er to timer lang. Du får ikke vite veldig mye om Whiteys oppførsel eller bakgrunn. Du bryr det heller ikke om noen av karakterene. Jeg kjedet meg stort sett gjennom filmen, og da navnet Brett Ratner vart oppført som produsent ble alt plutselig veldig klart.

Den beste beskrivelsen jeg kan komme med på denne filmen er Goodfellas dersom du fjerner interesante karakterer og dialog. Jeg kan ikke anbefale filmen kun på bakgrunn av at Johnny Depp gjør er grei rolle. Dette er en som definitivt ikke fortjener Oscar snakk.

5.0

Ganske middels

Plusser:

  • Ser bra ut

Minuser:

  • Karakterer
  • Kjedelig historie
  • Tar for mye fra Goodfellas
Film & TV Skrevet av: andreas b Skrevet: 14. November 2015
Del på: Stumbleupon
Kommentarer elsker vi, men Kardemomme-loven gjelder. Vær snill og grei og respekt andre mennesker.